Flere kokker, mere søl

18 Mar


Vi har tidligere stort sett gjort all Java programmeringen i OS X. Og nå som kjernen i programmet vårt har begynt å ta form, så har alle i gruppa brukt mesteparten av tida på å videreutvikle Java kodinga. Her viste det seg at Windows og OS X ikke leste data fra UR på samme måte, som endte med at samme programmet i Java gav forskjellig resultat ut i fra hvilken datamaskin det vart kjørt på. Det ble endel frem og tilbake for å finne ut hvorfor dette fungerte så dårlig, og vi endte opp med å lage en ny byte array for sammenligning av data. Vi er ikke helt sikre på hvorfor dette skjer, men det virker som om Windows leser mellomrom som en byte, som medfører at Windows måtte lese mange flere byte enn vi gjorde i OS X for å motta samme mengde data.

windows

Samtidig ser vi videre på hvordan vi skal integrere sensoren ved hjelp av Java

AMD 73 taking amoxil grains whole grains with the formation of starch ret-.

. Har enda ikke funnet en god løsning på dette, men vi ser på mulighetene for å lage et urscript for å lese og sende sensordata til Java.

Vi venter også på ny pidestall til UR, og satser på at den er her når vi kommer hjem fra påskeferie.