Oversetting av data fra UR

11 Mar

Den siste tida har vi i hovedsak fokusert på hvordan vi kan oversette data som vi mottar fra UR. Det er spesielt statusen til UR, samt nåværende posisjon vi har hatt som interesse av å lese av via Java. Tidligere har vi hentet ut posisjonsdata via et URscript, men vi visste at UR spyr ut data kontinuerlig. Denne uken gjorde vi endelig litt fremgang og fikk oversatt både nåværende status og posisjon.

I tillegg har vi gjort fremgang ved bruk av Java og UR. Her har vi fått rydda opp i kodingen, og oversatt URscript til et format som Java forstår. På denne måten vil vi ha bedre kontroll over hva vi ønsker at UR skal utføre.

Vi har også sett nærmere på hvordan vi skal hente ut data fra kraftsensoren, slik at vi kan integrere den i Java programmeringen. Vi har ikke helt funnet ut hvordan vi skal hente ut data, så vi har startet på et URscript som skal kjøre i bakgrunnen på UR. Ønsket er å hente ut denne informasjonen fra samme data som UR spyr ut kontinuerlig, men her har vi ikke fått oversatt alle data vi mottar enda, så vi må se nærmere om UR i det hele tatt sender dette selv.

Skjermbilde 2016-03-11 kl. 17.48.29