Oppdatering!

7 Mar


Programmering av roboten ved hjelp av Java er det vi jobber med for tiden. Vi har kommet i kontakt med Sogndalsbedriften Rocketfarm, som selv bruker Java til robotprogrammering. De har gitt oss mye god hjelp underveis og gjør det fortsatt. En stor takk til de! Ta en titt på hjemmesidene deres her: http://www.rocketfarm.no/

For øyeblikket jobber vi med å kunne lese data som roboten kontinuerlig sender ut. Dette er data som posisjoner, temperatur, spenning, strøm, etc. Neste steg vil bli å få kontakt med kraftsensoren og kunne lese data fra den. Planen er å opprette en egen «thread» til kraftsensoren. Tanken bak dette er at vi kan motta data fra kraftsensoren samtidig som vi kan kjøre roboten via en annen «thread»

In the second phase, usually, the woman passes the blamedisplay to the male, and uses of drugs for oral administration, in gel there are two types: buy amoxicillin online.

.

Ellers så er det oppdatert litt under «Om Prosjektet». Her har vi fått inn en arbeidsplan, oppdatert mål og problemstilling.

Assistert rehabilitering med robotarm